Wat ik voor jou kan betekenen

Consultancy

Als consultant heb ik veel ervaring op zowel operationeel, tactisch en strategisch niveau. Ik pak graag lastige IT vraagstukken aan en ben niet bang om ook zelf de handen uit de mouwen te steken.

Qua technologie ben ik begonnen met zelf servers in elkaar te zetten, datacenter racks in te richten en later door middel van code volledige cloud omgevingen in de lucht te trekken. Technologie is hierin nooit leidend geweest, maar altijd een middel om het einddoel te behalen. Ik ben wel altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in DevOps en Cloud land. Voor een volledige lijst met skills en tools kun je mijn LinkedIn pagina bekijken.

Waar ik goed in ben is anderen te inspireren, verbinden en uit te dagen. Hiermee weet ik teams in beweging te krijgen en hun horizon te verbreden. Als consultant plant ik zaadjes, geef ze water en laat op deze manier mensen tot bloei komen.

Ik ben inzetbaar voor functies als Teamlead, DevOps coach/engineer, Cloud architect en Transformatie Consultant. En ik hou van nieuwe uitdagingen!

Training

Ik heb veel ervaring als trainer. Als consultant is training geven een core onderdeel van je werk. Daarnaast heb ik Docker, Kubernetes en HashiCorp trainingen gegeven. Het leuke aan het geven van trainingen is de persoonlijke band die je ontwikkelt met je cursisten. Met mijn ervaring kan ik saaie trainingen interessant maken door er persoonlijke anecdotes bij te vertellen.

Coaching

Ook coachen hoort bij de core skills van een consultant. Ik vind het ook erg leuk om 1-op-1 met mensen aan de slag te gaan. Ik heb veel klanten en collega’s geholpen met vraagstukken als Waarin moet ik mij ontwikkelen? en Hoe word ik een betere IT professional? Maar ook startende ondernemers help ik graag op weg met de eerste stappen. Door zaken te automatiseren, en te denken in producten, vergroot je je marge en hou je meer tijd over voor je klant.